Акумуляторна ручна дискова пилка | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 4250

Акумуляторна ручна дискова пилка з максимальною кількістю обертів пили 4250 об/хв - це потужний і зручний інструмент для різання різних матеріалів. Завдяки своїм характеристикам, ця пила є незамінною при виконанні будівельних, ремонтних та декоративних робіт. Висока швидкість обертання диска дозволяє зрізати матеріал швидко і ефективно. Завдяки акумуляторній батареї, пила не потребує підключення до електричної мережі, що дозволяє використовувати її в будь-яких умовах. Така пила ідеально підходить для обрізання дерев'яних дощок, ламінату, пластику та інших матеріалів. Вона легко прокреслює прямі і криволінійні лінії, дозволяючи вам розрізати матеріал з високою точністю. Крім того, цей інструмент має зручну і ергономічну рукоятку, яка забезпечує комфортну роботу і запобігає втомі рук. Компактний розмір пилки дозволяє легко переносити її з місця на місце і зручно зберігати. Отже, акумуляторна ручна дискова пила з максимальною кількістю обертів пили 4250 об/хв - це незамінний інструмент для будівельних та ремонтних робіт, який допоможе вам швидко і якісно виконувати різання різних матеріалів.

Часті питання про Акумуляторна ручна дискова пилка | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 4250

Які акумуляторна ручна дискова пилка | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 4250 найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Акумуляторна ручна дискова пилка | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 4250 ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендBosch Код товару06016A4001 Вага пили (кг)2,7 Діаметр диска пили (мм)136 Комплектація пилиКартонна упаковка, Без акумулятора та зарядного пристрою Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)50 Максимальна кількість обертів пили (об/хв)4250 Максимальний кут нахилу пилки (град)45 Напруга акумулятора пили18 Посадковий отвір пили (мм)20 Регулювання оборотів пилині Тип пилидискова
Категорії
  • Акумуляторна ручна дискова пилка
Фільтри товарів
Бренд
Ціна

грн.  –  грн.

  • 0 грн.
  • 0 грн.
Діаметр диска пили (мм)
Посадковий отвір пили (мм)
Вага пили (кг)
Напруга акумулятора пили
Тип пили
Максимальна кількість обертів пили (об/хв) (1)
Регулювання оборотів пили
Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)
Максимальний кут нахилу пилки (град)