Акумуляторна ручна дискова пилка | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 1400 Bosch

Акумуляторна ручна дискова пилка Bosch - ідеальний помічник для різних будівельних та ремонтних робіт. Ця пила оснащена потужним акумулятором, що забезпечує надійну та тривалу роботу без необхідності підключення до електромережі. Одним з головних переваг цієї пилки є її максимальна кількість обертів пили, яка становить 1400 обертів на хвилину. Це дозволяє швидко та ефективно розпиляти різні матеріали, такі як дерево, пластик, метал та інші. Завдяки своїй компактності та легкості, ця пила зручна у використанні, навіть для найскладніших робіт. Вона має ергономічну ручку, що забезпечує зручний захват та контроль під час роботи. Крім того, акумуляторна ручна дискова пила Bosch оснащена системою безпеки, яка захищає від випадкового включення та незапланованого зупинення. Це дозволяє уникнути травм та забезпечує безпеку під час роботи з пилою. Завдяки високій якості та надійності, акумуляторна ручна дискова пила Bosch є незамінним інструментом для будівельників, майстрів-універсалів та просто любителів робити ремонт у домашніх умовах. Довірте свої роботи надійному помічнику - акумуляторній ручній дисковій пилці Bosch.

Часті питання про Акумуляторна ручна дискова пилка | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 1400 Bosch

Які акумуляторна ручна дискова пилка | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 1400 bosch найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Які товари купити в червня 2024 року у групі Акумуляторна ручна дискова пилка | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 1400 Bosch?

Акумуляторна ручна дискова пилка | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 1400 bosch ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендBosch Код товару06016A1000 Вага пили (кг)1,4 Діаметр диска пили (мм)85 Комплектація пили2 Li-Ion акумулятора 2,0 А*год, L-BOXX Кейс Місткість акумулятора пили2,0 А/год Макс. глибина різання пилки під кутом 45 (мм)17 Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)26 Максимальна кількість обертів пили (об/хв)1400 Максимальний кут нахилу пилки (град)45 Напруга акумулятора пили12 Посадковий отвір пили (мм)15
Категорії
  • Акумуляторна ручна дискова пилка
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 0 грн.
  • 0 грн.
Діаметр диска пили (мм)
Посадковий отвір пили (мм)
Вага пили (кг)
Напруга акумулятора пили
Тип пили
Максимальна кількість обертів пили (об/хв) (1)
Регулювання оборотів пили
Макс. глибина різання пилки під кутом 45 (мм)
Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)
Максимальний кут нахилу пилки (град)