Електропили Bosch з максимальною кількістю обертів пили 3500 об/хв - це надійний і потужний інструмент для різання різних матеріалів. Пилки Bosch відомі своєю високою якістю і довговічністю, що дозволяє їм працювати без збоїв протягом тривалого часу. Максимальна кількість обертів пили 3500 об/хв дозволяє швидко і ефективно розпиляти деревину, пластик, метал та інші матеріали. Цей параметр гарантує швидке виконання робіт і забезпечує високу продуктивність. Крім того, Bosch використовує передові технології для забезпечення безпеки та комфорту користувача. Електропили оснащені системою захисту від перегріву, що дозволяє уникнути пошкодження інструменту і забезпечує безпеку при роботі. Також, ручка пилки забезпечує зручний і комфортний захоп, що дозволяє працювати з інструментом без зайвих зусиль. Завдяки високій швидкості обертання і надійній конструкції, електропили Bosch з максимальною кількістю обертів пили 3500 об/хв стануть незамінним помічником у будівництві, ремонті та інших роботах. Вони дозволяють швидко і якісно виконувати завдання без великих зусиль і забезпечують професійний результат.

Часті питання про Пилки (електропили) | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 3500 Bosch

Які пилки (електропили) | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 3500 bosch найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Пилки (електропили) | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 3500 bosch ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендBosch Код товару0601B17200 Вага пили (кг)18 Діаметр диска пили (мм)355 Комплектація пилиКартонна упаковка, кільцевий ключ, відрізне коло Макс. розпил 90 град (L-подібний профіль) (мм)130 Макс. розпил 90 град (квадратний профіль) (мм)110 Макс. розпил 90 град (прямокутний профіль) (мм)180 x 85 Максимальна кількість обертів пили (об/хв)3500 Посадковий отвір пили (мм)25,4 Потужність пили (Вт)2000 Регулювання оборотів пилині
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 0 грн.
  • 0 грн.
Діаметр диска пили (мм)
    Показати все (28)
Посадковий отвір пили (мм)
Потужність пили (Вт)
    Показати все (51)
Вага пили (кг)
Тип пили
    Показати все (23)
Максимальна кількість обертів пили (об/хв) (1)
Регулювання оборотів пили