Пилки (електропили) | Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3100 Yato Якщо вам потрібно здійснити якісний розпилювання деревини або інших матеріалів, то пилка (електропила) від Yato з максимальною кількістю ходів пилки 3100 ходів на хвилину - це те, що вам потрібно. Ця електропила від Yato є надійним і ефективним інструментом для професіоналів і домашніх майстрів. Завдяки своїй потужності і максимальній кількості ходів пилки 3100 ходів на хвилину, вона з легкістю справляється з розпилюванням навіть найтвердіших матеріалів. Пилка (електропила) Yato забезпечує швидке та точне розпилювання завдяки своїй високій швидкості праці. Завдяки цьому, ви зможете ефективно виконувати свої завдання і зекономити час. Крім того, ця пилка (електропила) має надійну конструкцію і комфортну ручку, що забезпечує стабільну і зручну роботу з інструментом. Ви зможете контролювати пилку (електропилу) без зайвих зусиль і отримувати високоякісні результати. Таким чином, якщо вам потрібна пилка (електропила) з максимальною кількістю ходів пилки 3100 ходів на хвилину, зверніть увагу на модель від Yato. Цей інструмент стане незамінним помічником в роботі і допоможе вам досягти високих результатів.

Часті питання про Пилки (електропили) | Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3100 Yato

Які пилки (електропили) | максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3100 yato найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Пилки (електропили) | максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3100 yato ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

Товар Ціна
Лобзик ручний, YATO YT-82274 (YT-82274) 2 400  грн.

2 400  грн. 2 040  грн.
+
БрендYato Код товаруYT-82274 Вага пили (кг)2 Комплектація пилиключ, картонна коробка, напрямна, полотно, захисний щиток пильного полотна, запасні вугільні щітки Макс. глибина пропилу пили (дерево) (мм)65 Макс. глибина пропилу пили (метал) (мм)6 Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв)3100 Максимальний кут нахилу пилки (град)45 Потужність пили (Вт)450 Регулювання оборотів пилиє Тип акумулятора пилимережа Тип пилилобзикова
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 2400 грн.
  • 2400 грн.
Потужність пили (Вт)
    Показати все (49)
Вага пили (кг)
Тип пили
    Показати все (23)
Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв) (1)
Регулювання оборотів пили
Максимальний кут нахилу пилки (град)