Болгарки з регулюванням оборотів | Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв): 10500

3 Відгуку
Болгарка з регулюванням оборотів - це електроінструмент, який дозволяє користувачеві контролювати швидкість обертання диска. Це дуже зручно, оскільки різні матеріали вимагають різних швидкостей обробки. Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв) вказує на максимальну швидкість, яку можна досягти з цим інструментом. У випадку з цими болгарками, максимальна кількість оборотів становить 10500 обертів на хвилину. Це досить висока швидкість, що дозволяє швидко та ефективно виконувати різні завдання, такі як різка, шліфування та полірування різних матеріалів.

Часті питання про Болгарки з регулюванням оборотів | Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв): 10500

Які болгарки з регулюванням оборотів | максимальна кількість оборотів кшм (об/хв): 10500 найпопулярніші ?

Болгарки з регулюванням оборотів | максимальна кількість оборотів кшм (об/хв): 10500 ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни травня 2024)

БрендDeWALT Код товаруDWE4357 Вага КШМ (кг)2,41 Діаметр диска КШМ (мм)125 Комплект поставки УШМбезключовий захисний кожух, Внутрішній та зовнішні фланці, спецключ, антивібраційна бічна рукоятка Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв)10500 Напруга КШМ (В)220 Плавний пуск УШМє Потужність КШМ (Вт)1700 Регулювання оборотів УШМє Тип шліфувальної машини УШМкутова мережева (болгарка)
Відгуки

Тут поки що нічого немає

Написати відгук
Фільтри товарів
Бренд
Ціна

грн.  –  грн.

  • 9999 грн.
  • 9999 грн.
Вага КШМ (кг)
Діаметр диска КШМ (мм)
Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв) (1)
Плавний пуск УШМ
Потужність КШМ (Вт)
Регулювання оборотів УШМ
Тип шліфувальної машини УШМ