КШМ (короткострокова металорізальна машина), також відома як болгарка, є інструментом, який використовується для різання, шліфування і полірування різних матеріалів, зокрема металу. Болгарки можуть мати різну потужність, яка вимірюється в ватах (Вт). У вашому випадку, болгарка Yato має потужність 1400 Вт. Це означає, що вона може забезпечити достатню потужність для виконання різних завдань, пов'язаних з обробкою металу. Проте, варто пам'ятати, що вибір потужності болгарки залежить від конкретних завдань, які ви плануєте виконувати. Для легкого домашнього використання може вистачити болгарка з меншою потужністю, але для професійних робіт, особливо з великими і твердими матеріалами, можна вибрати болгарку з більшою потужністю.

Часті питання про Болгарки (КШМ) | Потужність КШМ (Вт): 1400 Yato

Болгарки (кшм) | потужність кшм (вт): 1400 yato ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендYato Код товаруYT-82099 Діаметр диска КШМ (мм)125 Напруга КШМ (В)220 Плавний пуск УШМє Потужність КШМ (Вт)1400 Регулювання оборотів УШМє Тип шліфувальної машини УШМкутова мережева (болгарка)
БрендYato Код товаруYT-82098 Діаметр диска КШМ (мм)125 Напруга КШМ (В)220 Плавний пуск УШМє Потужність КШМ (Вт)1400 Регулювання оборотів УШМє Тип шліфувальної машини УШМкутова мережева (болгарка)
Відгуки

Тут поки що нічого немає

Написати відгук
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 2600 грн.
  • 2850 грн.
Діаметр диска КШМ (мм)
Плавний пуск УШМ
Потужність КШМ (Вт) (1)
Регулювання оборотів УШМ
Тип шліфувальної машини УШМ