Кутова шліфувальна машина (КШМ), також відома як болгарка, є потужним інструментом для обробки металу, кераміки, каменю та інших матеріалів. Кількість оборотів КШМ відноситься до важливих параметрів, які впливають на її продуктивність та ефективність. Bosch - відомий виробник інструментів, включаючи КШМ. Максимальна кількість оборотів КШМ може різнитися в залежності від моделі та типу інструменту. Однак, Bosch пропонує КШМ з максимальною кількістю оборотів до 12 000 об/хв. Ця висока швидкість обертання дозволяє швидше та ефективніше шліфувати, різати та обробляти матеріали. Важливо враховувати, що використання КШМ з високими оборотами може вимагати деяких заходів безпеки, таких як використання захисних окулярів та рукавиць, а також уникання надмірного навантаження на інструмент. Вибір КШМ з максимальною кількістю оборотів 12 000 Bosch може бути вигідним для професіоналів, які займаються роботами з обробки металу та інших важких матеріалів. Однак, перед використанням КШМ варто звернутися до посібника користувача та дотримуватися всіх рекомендацій щодо безпеки.

Часті питання про Болгарки (КШМ) | Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв): 12000 Bosch

Які болгарки (кшм) | максимальна кількість оборотів кшм (об/хв): 12000 bosch найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Болгарки (кшм) | максимальна кількість оборотів кшм (об/хв): 12000 bosch ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендBosch Код товару06017A3000 Вага КШМ (кг)2,5 Діаметр диска КШМ (мм)125 Комплект поставки УШМОпорний фланець Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв)12000 Напруга КШМ (В)220 Плавний пуск УШМє Потужність КШМ (Вт)1800 Регулювання оборотів УШМні Тип шліфувальної машини УШМкутова мережева (болгарка)
БрендBosch Код товару06033A2721 Вага КШМ (кг)1,8 Діаметр диска КШМ (мм)125 Комплект поставки УШМBosch PWS 850-125, Затискна гайка, Фланець, додаткова антивібраційна рукоятка, ключ, Захисний кожух Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв)12000 Напруга КШМ (В)220 Плавний пуск УШМні Регулювання оборотів УШМні Тип шліфувальної машини УШМкутова мережева (болгарка)
Відгуки

Тут поки що нічого немає

Написати відгук
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 0 грн.
  • 7638 грн.
Вага КШМ (кг)
Діаметр диска КШМ (мм)
Максимальна кількість оборотів КШМ (об/хв) (1)
Плавний пуск УШМ
Потужність КШМ (Вт)
Регулювання оборотів УШМ
Тип шліфувальної машини УШМ