STHT1-77354

Далекомір лазерний TLM65 STANLEY (STHT1-77354)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT1-77354; Стан: Новий; Клас лазерного діода: 2; Максимальна дальність: 20; Напруга живлення вимірювальний інструмент: 2 батарейки тип ААА; Тип приладу: далекомір лазерний; Точність далекоміра: 0,15
Код товаруSTHT1-77354 БрендStanley Клас лазерного діода2 Комплектація вимірювального інструментуБатарейки тип ААА - 2 шт, Далекомір лазерний Максимальна дальність20 Напруга живлення вимірювальний інструмент (В)2 батарейки тип ААА Тип приладудалекомір лазерний Точність далекоміра (мм/м)0,15

Характеристики Далекомір лазерний TLM65 STANLEY (STHT1-77354)

Бренд
Код товару
STHT1-77354
Стан
Новий
Вимірювальний інструмент
Клас лазерного діода
2
Комплектація вимірювального інструменту
  • Батарейки тип ААА - 2 шт ,
  • Далекомір лазерний
Максимальна дальність
20
Напруга живлення вимірювальний інструмент (В)
2 батарейки тип ААА
Тип приладу
далекомір лазерний
Точність далекоміра (мм/м)
0,15
Знайти схожі

Опис Далекомір лазерний TLM65 STANLEY (STHT1-77354)

Лазерний далекомір TLM65 від STANLEY (модель STHT1-77354) є компактним і зручним інструментом для вимірювання відстаней, площі та об'єму. Він має лазерний промінь, який використовується для точних вимірів і досягає максимальної дальності в 20 метрів.
Цей далекомір має просте інтуїтивне управління, яке дозволяє швидко і точно виміряти відстань або площу. Він також має функцію автоматичного вимірювання, яка дозволяє здійснювати послідовні виміри без необхідності натискання кнопки.

TLM65 має великий і зручний дисплей, на якому відображаються результати вимірювань. Його компактний розмір і легка конструкція роблять його прекрасним вибором для професіоналів та домашнього використання.

Цей лазерний далекомір також має функцію вимірювання відстані від задньої стіни до фронтальної країни, що дозволяє отримати точні виміри у важкодоступних місцях.

Узагалі, лазерний далекомір TLM65 STANLEY (STHT1-77354) є надійним і зручним інструментом, який допоможе вам швидко і точно виміряти відстані та розміри.
Далекомір лазерний TLM65 STANLEY (STHT1-77354) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 3765 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Дальноміри или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Дальноміри доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті