STHT9-77425

Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425)

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Stanley; Код товару: STHT9-77425; Стан: Новий; Клас лазерного діода: 2; Максимальна дальність: 9; Напруга живлення вимірювальний інструмент: Li-Ion батареї; Тип приладу: далекомір лазерний; Точність далекоміра: 0,66
Код товаруSTHT9-77425 БрендStanley Клас лазерного діода2 Комплектація вимірювального інструментуВ упаковці, Літієві батареї та USB-кабель для заряджання, Далекомір лазерний TLM 30 Максимальна дальність9 Напруга живлення вимірювальний інструмент (В)Li-Ion батареї Тип приладудалекомір лазерний Точність далекоміра (мм/м)0,66

Характеристики Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425)

Бренд
Код товару
STHT9-77425
Стан
Новий
Вимірювальний інструмент
Клас лазерного діода
2
Комплектація вимірювального інструменту
  • В упаковці ,
  • Далекомір лазерний TLM 30 ,
  • Літієві батареї та USB-кабель для заряджання
Максимальна дальність
9
Напруга живлення вимірювальний інструмент (В)
Li-Ion батареї
Тип приладу
далекомір лазерний
Точність далекоміра (мм/м)
0,66
Знайти схожі

Опис Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425)

Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425) - це компактний і зручний пристрій для вимірювання відстаней за допомогою лазерного проміню. Він має діапазон вимірювання до 30 метрів і точність ± 2 мм. Далекомір оснащений яскравим ЖК-дисплеєм, на якому відображається виміряна відстань.
Пристрій має функцію підрахунку площі та об'єму, що дозволяє швидко і легко визначити площу кімнати або об'єм будівельного матеріалу. Також, далекомір може використовуватись для вимірювання відстаней по прямих і косих лініях, а також для визначення висоти за допомогою функції піраміди.

Для зручності використання, далекомір оснащений кнопками управління, які знаходяться на передній панелі пристрою. Крім того, він має компактний розмір і легкий вагу, що дозволяє зручно переносити його у сумці або кишені.

Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425) є надійним і точним пристроєм, який може бути використаний як професіоналами, так і аматорами для різних завдань, пов'язаних з вимірюванням відстаней.
Далекомір лазерний TLM30 STANLEY (STHT9-77425) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 3012 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Дальноміри или другие товары от производителя Stanley из широкого ассортимента продукции. Дальноміри доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті