FS-6020

Мастило "Силікон", аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-6020

Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Знайдіть схожі
Бренд: Intertool; Код товару: FS-6020; Стан: Новий; Вага одиниці хімії: 200 мл; Для якої підстави?: для вінілу, для гуми, для дерева, для металу, для пластику, для скла, для шкіри; Область застосування хімії: для автомобіля, для побуту, для промисловості та виробництва; Температура монтажу хімії: від -5 до +35 °С
Код товаруFS-6020 БрендIntertool Вага одиниці хімії200 мл На яку підставу?для гуми, для пластику, для дерева, для металу, для вінілу, для скла, для шкіри Область застосування хіміїдля автомобіля, для промисловості та виробництва, для побуту Температура монтажу хіміївід -5 до +35 °С

Характеристики Мастило "Силікон", аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-6020

Бренд
Intertool
Код товару
FS-6020
Стан
Новий
Піни, клеї, герметики
Вага одиниці хімії
200 мл
На яку підставу?
  • для вінілу
  • для гуми
  • для дерева
  • для металу
  • для пластику
  • для скла
  • для шкіри
Область застосування хімії
  • для автомобіля
  • для побуту
  • для промисловості та виробництва
Температура монтажу хімії
від -5 до +35 °С
Знайти схожі

Опис Мастило "Силікон", аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-6020

Мастило-спрей "Силікон" - це універсальний засіб для надійного і довготривалого захисту деталей, що труться від зносу. Мастило INTERTOOL FS-6020 не змивається водою, утворюючи міцну плівку на поверхні. Завдяки своїм унікальним властивостям використовується як у побуті, так і в промислових цілях.

Ефективне, безбарвне, морозостійке, водовідштовхувальне мастило на основі силікону не містить мінеральних масел, жирів і є ізолюючим, антифрикційним та захисним засобом. Надає обробленій поверхні стійкого, інтенсивного блиску і не притягує пил. Це екологічно чистий продукт, має приємний запах.

особливості:

  • Збільшує термін служби деталей
  • Створює захисний шар плівки проти підвищеного зношування.
  • Захищає від старіння, розтріскування, збільшує еластичність гумових деталей
  • Усуває шуми, скрипи, тугий хід
  • Захищає від замерзання, пересихання, вологи, окиснення, іржі, УФ-променів
  • Витримує критичні температурні режими від -40°С до +200°С

Галузь застосування:

- для автотранспорту: захист та відновлення ущільнювачів, змащування гумових, пластикових, металевих деталей: бамперів, радіаторних решіток, спойлерів, молдингів, вузлів автокрісел, автозамків, дверних петель, високовольтних проводів, електричних контактів. Обробка автогуми для зберігання.

- для використання в побуті: змащування ущільнювачів пластикових вікон, пральних машин, холодильника, дверних петель, навісних та врізних замків, меблевої фурнітури, вузлів велосипеда, самокату, лиж, сноубордів, обладнання для дайвінгу, вентиляторів комп'ютерів, риболовних котушок, ущільнень тренажерів, машинок для стрижки волосся тощо. Забезпечує легкість монтажу пластикових трубопроводів, гумових та інших шлангів.

- для промисловості та виробництва: змащування прес-форм, матриць, вузлів швейних машин, гнучких валів, тросів, конвеєрних стрічок, підшипників та напрямних ковзання, сальників. Захист електронних плат від окислення, захист від налипання зварювальних іскор, змащування та захист інструментів та оснащення. Обслуговує пневмоциліндри.

Спосіб застосування:

  1. Підготувати поверхню: очистити від бруду та пилу.
  2. Розмішати вміст балона, струшуючи його 2-3 хв.
  3. Розпорошувати мастило тонким шаром, тримаючи балон вертикально, на відстані 25-30 см до поверхні.
  4. Поверхня готова до використання одразу після нанесення.

Запобіжні заходи:

Балон під тиском! Вогненебезпечно! Не допускати потрапляння прямих сонячних променів та нагрівання понад +50°С. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню та розігрітих поверхонь. Не палити під час використання. Застосовувати в приміщеннях, що добре провітрюються. Не допускати потрапляння до органів дихання, ока, рота, а також на пошкоджені ділянки шкіри. Не відкривати та не спалювати балон після використання. Зберігати у місцях, недоступних для дітей.

Дата виготовлення, кінцевий термін використання вказано на дні балона.

Мастило "Силікон", аерозоль 200 мл INTERTOOL FS-6020 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 89 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Технічні аерозолі или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Технічні аерозолі доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Нещодавно проглянуті