72858

Чоботи гумові VOREL (чоловічі) робочі GRAND BLACK, розм. 41 (VO-72858)

Зв'яжіться про ціну
Знижка на продукцію VOREL
До завершення акції залишилось:
Обмін / повернення
Доставка
Варіанти оплати
Бренд: Vorel; Код товару: VO-72858; Стан: Новий; Матеріал верху взуття: Гума; Матеріал підошви взуття: Гума; Підносок взуття: Гума; Розмір взуття: 41
Код товаруVO-72858 БрендVorel Матеріал верху взуттяГума Матеріал підошви взуттяГума Підносок взуттяГума Розмір взуття41

Характеристики Чоботи гумові VOREL (чоловічі) робочі GRAND BLACK, розм. 41 (VO-72858)

Бренд
Код товару
VO-72858
Стан
Новий
Робоче взуття (спецвзуття)
Матеріал верху взуття
Матеріал підошви взуття
Підносок взуття
Розмір взуття
Знайти схожі

Опис Чоботи гумові VOREL (чоловічі) робочі GRAND BLACK, розм. 41 (VO-72858)

Чоботи гумові VOREL (чоловічі) робочі GRAND BLACK, розм. 41 (VO-72858) - це високоякісні гумові чоботи, призначені для роботи в умовах, де потрібна захист від вологи і бруду. Вони мають чорний колір і виготовлені з міцної гуми, яка забезпечує довговічність і надійність. Чоботи мають комфортну посадку на ногу і надійну підошву з гарною адгезією. Вони також мають підкладку, яка забезпечує додаткову ізоляцію і комфорт у холодну погоду. Ці чоботи ідеально підходять для роботи на будівництві, в саду, в господарстві або в інших умовах, де є ризик підтоплення або забруднення взуття. Розмір 41 відповідає стандартному розміру чоловічого взуття.
Чоботи гумові VOREL (чоловічі) робочі GRAND BLACK, розм. 41 (VO-72858) купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Робоче взуття (спецвзуття) или другие товары от производителя Vorel из широкого ассортимента продукции. Робоче взуття (спецвзуття) доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Відгуки не знайдені

Можливо, це зацікавить вас
  • Найпопулярніші
  • Розпродаж
  • Нещодавно проглянуті