NT-0012

Труборіз для алюмінієвих і мідних труб 3-22мм INTERTOOL NT-0012

Обмен / возврат
Доставка
Варианты оплаты
Найдите похожие
Бренд: Intertool; Код товара: NT-0012; Состояние: Новый
БрендIntertool Код товараNT-0012

Характеристики Труборіз для алюмінієвих і мідних труб 3-22мм INTERTOOL NT-0012 код товара NT-0012

Бренд
Код товара
NT-0012
Состояние
Новый
Найти похожие

Описание Труборіз для алюмінієвих і мідних труб 3-22мм INTERTOOL NT-0012 код товара NT-0012

Труборіз INTERTOOL NT-0012 призначений для різання алюмінієвих і мідних труб діаметром від 3 до 22 мм. Він має зручну конструкцію, що дозволяє легко і швидко розрізати труби без пошкодження їх поверхні.
Цей труборіз виготовлений з високоякісних матеріалів, що забезпечує його довговічність і надійність. Він оснащений гострими ножицями, які забезпечують чистий і рівний розріз.

Труборіз INTERTOOL NT-0012 має зручну рукоятку, яка забезпечує комфортну роботу і мінімізує втому під час використання. Він також має компактні розміри, що дозволяє легко переносити його з місця на місце.

Загалом, труборіз INTERTOOL NT-0012 є відмінним інструментом для різання алюмінієвих і мідних труб різних діаметрів. Він дозволяє швидко і легко виконувати роботу без додаткових зусиль.
Труборіз для алюмінієвих і мідних труб 3-22мм INTERTOOL NT-0012 купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 109 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Труборезы или другие товары от производителя Intertool из широкого ассортимента продукции. Труборезы доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Отзывы не найдены

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные