2608597414

Свердла для опалубних і монтажних робіт, SDS plus 24 x 400 мм BOSCH

Свяжитесь насчёт цены
Скидки на принадлежности BOSCH
До завершения акции осталось:
Обмен / возврат
Доставка
Варианты оплаты
Найдите похожие
Бренд: Bosch; Код товара: 2608597414; Состояние: Новый; Наружный диаметр сверла по дереву (мм): 24; Общая длина сверла по дереву (мм): 400; Тип сверл по дереву: Сверло для опалубки; Тип хвостовика сверла по дереву: SDS+
БрендBosch Код товара2608597414 Наружный диаметр сверла по дереву (мм)24 Общая длина сверла по дереву (мм)400 Тип сверл по деревуСверло для опалубки Тип хвостовика сверла по деревуSDS+

Характеристики Свердла для опалубних і монтажних робіт, SDS plus 24 x 400 мм BOSCH код товара 2608597414

Бренд
Код товара
2608597414
Состояние
Новый
Сверла по дереву
Наружный диаметр сверла по дереву (мм)
Общая длина сверла по дереву (мм)
Тип сверл по дереву
Тип хвостовика сверла по дереву
Найти похожие

Описание Свердла для опалубних і монтажних робіт, SDS plus 24 x 400 мм BOSCH код товара 2608597414

Свердло для опалубних і монтажних робіт, SDS plus 24 x 400 мм від компанії Bosch є ідеальним інструментом для свердління отворів у бетоні, камені та інших твердих матеріалах. Воно має спеціальний дизайн з використанням технології SDS plus, яка забезпечує швидку і ефективну роботу.
Це свердло має діаметр 24 мм і довжину 400 мм, що дозволяє свердлити отвори потрібного розміру без зайвих зусиль. Воно виготовлено з високоякісної сталі, яка забезпечує тривалу службу і високу стійкість до зношування.

Завдяки спеціальному дизайну і формі свердла, воно має відмінну стійкість до перегрівання і перевантажень, що дозволяє тривало використовувати його без пошкодження. Крім того, воно має спеціальне покриття, яке зменшує тертя і забезпечує точне свердлення.

Це свердло ідеально підходить для професійних будівельних робітників і має високу якість, надійність і довговічність, які характерні для всієї продукції Bosch. Воно може бути використано в будівельних роботах, ремонтних роботах та інших проектах, де потрібно зробити отвори в твердих матеріалах.
Свердла для опалубних і монтажних робіт, SDS plus 24 x 400 мм BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Опалубочные сверла или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. Опалубочные сверла доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Отзывы не найдены

Возможно, вас это заинтересует
  • Недавно просмотренные