2608000701

Фільтр із піноматеріалу (закритий з одного боку) для GAS 15 PS BOSCH

Свяжитесь насчёт цены
Скидки на принадлежности BOSCH
До завершения акции осталось:
Обмен / возврат
Доставка
Варианты оплаты
Найдите похожие
Бренд: Bosch; Код товара: 2608000701; Состояние: Новый
БрендBosch Код товара2608000701

Характеристики Фільтр із піноматеріалу (закритий з одного боку) для GAS 15 PS BOSCH код товара 2608000701

Бренд
Код товара
2608000701
Состояние
Новый
Найти похожие

Описание Фільтр із піноматеріалу (закритий з одного боку) для GAS 15 PS BOSCH код товара 2608000701

Фільтр з піноматеріалу для GAS 15 PS BOSCH є важливою складовою цього пилососа. Цей фільтр призначений для утримання пилу і бруду усередині пилососа, щоб не дозволити йому потрапити назад у повітря.
Фільтр з піноматеріалу має закритий з одного боку дизайн, що допомагає забезпечити щільну і надійну фільтрацію. Цей фільтр ефективно затримує пил, бруд і інші частки, що можуть бути присутні в повітрі під час процесу прибирання.

Заміна фільтра з піноматеріалу для GAS 15 PS BOSCH є простою і швидкою процедурою. Зазвичай фільтр можна легко витягнути з пилососа, а потім просто встановити новий фільтр на його місце.

Застосування фільтра з піноматеріалу для GAS 15 PS BOSCH допомагає забезпечити оптимальну продуктивність пилососа і зберігає його внутрішні деталі в чистоті і безпечності. Він також допомагає підтримувати високу якість повітря в приміщенні, зменшуючи кількість пилу і алергенів, що потрапляють у повітря.
Фільтр із піноматеріалу (закритий з одного боку) для GAS 15 PS BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Фильтры для пылесосов или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. Фильтры для пылесосов доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Отзывы не найдены

Возможно, вас это заинтересует
  • Самые популярные
  • Распродажа
  • Недавно просмотренные