2608000627

Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 BOSCH

Свяжитесь насчёт цены
Скидки на принадлежности BOSCH
До завершения акции осталось:
Обмен / возврат
Доставка
Варианты оплаты
Найдите похожие
Бренд: Bosch; Код товара: 2608000627; Состояние: Новый
БрендBosch Код товара2608000627

Характеристики Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 BOSCH код товара 2608000627

Бренд
Bosch
Код товара
2608000627
Состояние
Новый
Найти похожие

Описание Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 BOSCH код товара 2608000627

Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 від компанії Bosch є спеціально розробленим аксесуаром, який дозволяє збирати пил під час роботи занурювальною базою. Він призначений для використання зі занурювальними базами Bosch TE 600, які використовуються для різання, шліфування та полірування різних матеріалів.
Кожух із пиловідведенням має спеціальну конструкцію, яка дозволяє ефективно збирати пил під час роботи. Він оснащений вбудованим пилозбірником, який збирає пил, що утворюється під час роботи. Після завершення роботи пилозбірник можна легко видалити і очистити.

Кожух із пиловідведенням забезпечує безпеку та комфорт під час роботи з занурювальною базою. Він дозволяє уникнути забруднення робочого місця пилом, а також зменшує пилову навантаженість на оператора.

Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 Bosch є незамінним аксесуаром для професіоналів, які часто працюють з даною інструментом. Він допомагає підтримувати чистоту робочого місця і забезпечує високу якість роботи.
Кожух із пиловідведенням для занурювальної бази TE 600 BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 0 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи BOSCH или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. BOSCH доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Отзывы не найдены

Возможно, вас это заинтересует
  • Недавно просмотренные