Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH

2607001583
Скидки на принадлежности BOSCH
До завершения акции осталось:
Бренд: Bosch
БрендBosch Код товара2607001583
Обмен / возврат
Доставка
Варианты оплаты
Найдите похожие

Характеристики Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH код товара 2607001583

Бренд
Bosch
Код товара
2607001583
Состояние
Новый
Найти похожие

Описание Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH код товара 2607001583

Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH - це професійний інструмент, призначений для викручування винтів з крестоподібною головкою (Pozidriv). Вона має довжину 89 мм і підходить для використання з різноманітними електроінструментами або ручними гвинтівками.
Ця насадка від Bosch виробляється з високоякісної сталі, що забезпечує довговічність і міцність. Вона має спеціальне покриття, яке забезпечує кращу центрування і тримання винтів під час роботи. Конструкція з пазовим профілем забезпечує надійне зчеплення з винтами і запобігає їх пошкодженню.

Насадка Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH дуже зручна у використанні і дозволяє швидко і легко викручувати винти. Вона підходить для різних завдань, включаючи будівництво, ремонт, монтаж меблів тощо. Ця насадка є незамінним інструментом для будь-якого професіонала або домашнього майстра.
Насадка для загвинчування Extra-Hart PZ 2, 89 мм BOSCH купить с доставкой по Киеву и всей Украине по выгодной цене 112 грн. в интернет магазине инструментов SNABZHENIE. Закажи Биты для шуруповерта или другие товары от производителя Bosch из широкого ассортимента продукции. Биты для шуруповерта доступны к заказу в магазине Снабжение. Позвоните нашему менеджеру и мы быстро доставим товар в Киев и другие города по самой лучшей цене.

Отзывы не найдены

Возможно, вас это заинтересует
  • Недавно просмотренные