Характеристики Прес ручний для м'яса YATO з нержавіючої сталі; 160х 155 мм, h= 75 мм [6/24] код товару YG-20135
Бренд
Yato
Описание Прес ручний для м'яса YATO з нержавіючої сталі; 160х 155 мм, h= 75 мм [6/24] код товару YG-20135
Прес ручний для м'яса YATO YG-20135
Характеристики:
виготовлено з міцної нержавіючої сталі SS430, безпечно для контакту з харчовими продуктами, стійке до високих температур та пошкоджень
зручна ручка забезпечує комфортне використання під час тривалої роботи
гладка поверхня полегшує очищення
відкривачка для пляшок збоку преса
діаметр: 16 см
висота: 7,5 см
товщина: 1,95 мм
діаметр ручки: 25 мм
вага: 415 г
Прес для м'яса ідеально підходить для приготування потужних бургерів. Міцна та важка конструкція дозволяє швидко та рівномірно розплющити м'ясо до потрібної товщини для хрусткої котлети.
Завдяки правильному методу приготування, бургери швидко та рівномірно смажаться на будь-якій сковороді чи грилі, зберігаючи соковитість та хрусткість.
Прес також підходить для приготування інших видів м'яса, таких як стейки, філе, забезпечуючи їх рівномірне обсмажування зі збереженням текстури та ідеального смаку.
Отзывы не найдены
Войдите в учётную запись, чтобы мы могли сообщить вам об ответе