Відрізний круг має зубці на своїй країні, які призначені для різання матеріалів. За допомогою відрізних кругів можна розрізати метал, камінь, бетон та інші тверді матеріали. Зачисний круг, на відміну від відрізного, не має зубців. Він призначений для шліфування та полірування поверхонь. Зачисні круги використовуються для обробки дерева, металу, скла та інших матеріалів.Діаметр зовнішнього кола вимірюється в міліметрах і вказується для кожного типу круга окремо. Діаметр зовнішнього кола відрізного круга, наприклад, може бути 180 мм, 1,6 мм або 22,2 мм. Діаметр зовнішнього кола зачисного круга також може варіюватися в залежності від його призначення та використовуваного матеріалу.Самурай - це назва відомого японського меча, який має свою унікальну конструкцію та використовується в бойових мистецтвах та як символ самураїв. В контексті даного запиту, ймовірно, "Samuray" є неправильно написаною або помилковою інформацією.

Часті питання про Відрізні та зачисні круги | Діаметр зовнішній кола (мм): 180 1,6 22,2 Samuray

Які відрізні та зачисні круги | діаметр зовнішній кола (мм): 180 1,6 22,2 samuray найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Відрізні та зачисні круги | діаметр зовнішній кола (мм): 180 1,6 22,2 samuray ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендSamuray Код товару60V180 Вид колавідрізний Діаметр зовнішній круг (мм)180 Діаметр посадкового кола (мм)22,2 Конструкційна форма колаплоский Призначення колапо нержавіючій сталі Товщина кола (мм)1,6
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 69 грн.
  • 69 грн.
Вид кола
Діаметр зовнішній кола (мм) (1)
Діаметр посадковий кола (мм) (1)
Товщина кола (мм) (1)