Акумуляторна шабельна пилка | Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3000 Bosch

Акумуляторна шабельна пилка Bosch забезпечує максимальну кількість ходів пилки до 3000 ходів на хвилину. Цей інструмент є незамінним помічником при різанні дерева, металу та інших матеріалів. Завдяки акумуляторній технології, ця пилка працює безперебійно та без шуму. Ви зможете виконувати свої завдання без непотрібних перерв, а також не турбуватимете навколишніх зайвим шумом. Bosch - відомий виробник інструментів, який славиться своєю якістю та надійністю. Акумуляторна шабельна пилка не становить винятку. Вона має міцний корпус, що забезпечує довговічність та стійкість до ударів. Завдяки компактному розміру та легкій вазі, ця пилка зручна у використанні навіть на важкодоступних місцях. Ви зможете виконувати різання з точністю та швидкістю, що значно зекономить ваш час та зусилля. Отже, акумуляторна шабельна пилка Bosch з максимальною кількістю ходів пилки 3000 ходів на хвилину - це надійний інструмент, який стане незамінним помічником в будь-якій роботі. Ви отримаєте якість, ефективність та зручність в одному пристрої.

Часті питання про Акумуляторна шабельна пилка | Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3000 Bosch

Які акумуляторна шабельна пилка | максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3000 bosch найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Акумуляторна шабельна пилка | максимальна кількість ходів пилки (хід/хв): 3000 bosch ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендBosch Код товару060164L902 Вага пили (кг)1,2 Комплектація пили2 пиляльних полотна (метал / метал + дерево), Без акумулятора та зарядного пристрою, 2 x 2,0 A/ч, литий-ионных аккумулятора, Картонна упаковка, Кейс L-boxx, Зарядний пристрій Місткість акумулятора пили2,0 А/год Макс. глибина пропилу пили (дерево) (мм)65 Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв)3000 Напруга акумулятора пили10,8 Розмір ходу пили (мм)14,5 Тип пилишабельна акумуляторна
Категорії
  • Акумуляторна шабельна пилка
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 4699 грн.
  • 4699 грн.
Вага пили (кг)
Напруга акумулятора пили
Тип пили
Максимальна кількість ходів пилки (хід/хв) (1)