Пилки (електропили) | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 5500 Yato

Пилки (електропили) | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 5500 Yato Електропила Yato - надійний і потужний інструмент, який здатний впоратися з найскладнішими завданнями в обробці деревини. Однією з ключових характеристик даної пилки є максимальна кількість обертів пили - 5500 об/хв. Ця висока швидкість оборотів дозволяє досягти швидкого і ефективного різу, без зайвого затримання і перегріву інструменту. Завдяки такій максимальній кількості обертів пили, робота з деревиною стає швидшою і зручнішою. Пилка Yato також відрізняється своєю надійністю і довговічністю. Виготовлена з високоякісних матеріалів, вона стійка до пошкоджень і зносу. Її можна використовувати як для професійної, так і для домашньої роботи. Крім того, ця пилка має зручну рукоятку, яка забезпечує комфортну і безпечну роботу. Вона добре лежить у руці і не слизька, що дозволяє контролювати рухи інструменту і забезпечує безпеку під час роботи. Таким чином, пилка (електропила) Yato з максимальною кількістю обертів 5500 об/хв - це незамінний інструмент для всіх, хто працює з деревиною, незалежно від рівня професіоналізму. Вона допоможе швидко і якісно виконати будь-які роботи з обробки деревини і стане надійним помічником у вашій роботі.

Часті питання про Пилки (електропили) | Максимальна кількість обертів пили (об/хв): 5500 Yato

Які пилки (електропили) | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 5500 yato найпопулярніші ?

Які новинки можна купити у 2024?

Пилки (електропили) | максимальна кількість обертів пили (об/хв): 5500 yato ціна на SNABZHENIE.com.ua (ціни червня 2024)

БрендYato Код товаруYT-82151 Вага пили (кг)3,9 Діаметр диска пили (мм)185 Комплектація пилипильний диск, дискова пила, направляюча зі шкалою Макс. глибина різання пилки під кутом 45 (мм)44 Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)63 Максимальна кількість обертів пили (об/хв)5500 Максимальний кут нахилу пилки (град)45 Посадковий отвір пили (мм)30 Потужність пили (Вт)1500 Тип пилидискова
Фільтри товарів
Бренд (1)
Ціна

грн.  –  грн.

  • 3800 грн.
  • 3800 грн.
Діаметр диска пили (мм)
    Показати все (28)
Посадковий отвір пили (мм)
Потужність пили (Вт)
    Показати все (50)
Вага пили (кг)
Тип пили
    Показати все (23)
Максимальна кількість обертів пили (об/хв) (1)
Макс. глибина різання пилки під кутом 45 (мм)
Макс. глибина різання пилки під кутом 90 (мм)
Максимальний кут нахилу пилки (град)